4 Themes of Christmas

4 idéer til styling af et magisk julebord

 

At skabe et smukt og stylet julebord er en vidunderlig måde at forstærke julestemning. Uanset om du er vært for en stor familiesammenkomst eller en lille intim middag, kan opmærksomhed på detaljer i din juleborddækning forbedre den samlede oplevelse for både dig og dine gæster.

I løbet af december præsenterer vi fire enestående og elegante idéer til styling af et betagende julebord med Legio Nova Serien. Hver styling er en unik fortolkning af den magiske højtid, der præsenterer et særpræget tema og en personlig stil.

Tema 4: Classic Christmas

Det sidste tema hedder ’Classic Christmas’, hvilket afspejler en mere minimalistisk og enkel tilgang til bordopdækning. Denne stil er mere klassisk, men stadig meget elegant, hvilket passer perfekt til Legio Nova serien, der også er kendetegnet ved sit minimalistiske designsprog. Da stylingen er så enkel, er der plads til at inkludere små bordlamper som et ‘hyggeligt’ element i din borddækning.

 

Nøglen til et smukt stylet julebord er at have det sjovt og lade din kreativitet skinne igennem - uanset om din stil er klassisk, minimalistisk eller rustik. Det handler om at balancere elegance med varme og at tilføje din egen personlighed i bordopdækning.

Tema 1: Raw Christmas

Den første julestyling, "Raw Christmas", er en hyldest til naturens ufiltrerede skønhed. I dette tema smelter stål og organisk design sammen med moderne stil. Dette smukt stylede julebord benytter enkelthed og dæmpede farver i samspil med elementer fra naturen - træets varme, granens julesymbolik og fyrrekoglernes rustikke charme. Disse naturelementer skaber en stilfuld kontrast til den industrielle stål køkkenø samt det tidløse og klassiske Legio Nova-porcelæn.

Få mere inspiration i de kommende uger, når vi hver uge indtil jul præsenterer et nyt bud på en festlige og enestående bordopdækning!

 

Tema 2: White Christmas

Her kommer vores andet bud på en flot og elegant julebordopdækning. Temaet hedder ”White Christmas”, da dette smukt stylede julebord benytter farven hvid til at skabe hygge og julestemning. Det hvide Legio Nova Stel, den hvide dug og de smukke hvide detaljer i rummet skaber et smukt samspil. Sammen med de enkle naturelementer fra pynten, får det bordet til at fremstå smukt, elegant og julet på samme tid.

Få mere inspiration i de kommende uger, når vi hver uge indtil jul præsenterer et nyt bud på en festlige og enestående bordopdækning!

 

 

Tema 3: Cozy Christmas

Den tredje julestyling, "Cozy Christmas", er en hyldest til den danske hygge. Dette smukt stylede julebord bruger hjemmestrikkede servietter og et smalt spisebord til, at skabe en hyggelig og intim stemning. Sammen med bordpynten lavet af gran og grankoglerne, gør det at bordet fremstår festligt, elegant og bringer en følelse af 'hjem' til bordopdækningen.

 

4 tips og ideer til at hjælpe dig med at opnå en fantastisk og indbydende juleborddækning

1. VÆLG ET TEMA

Begynd med at vælge et tema, der passer til lige netop din juleånd og personlige stil. Du kan overveje at bruge traditionelle farver som rød og grøn, lave et vintereventyrland med hvid og sølv indretning, eller vælg et rustikt tema med naturlige elementer som fyrrekogler og gran.

2. INVESTER I ET LÆKKERT STEL

Invester i flot stel af høj kvalitet, der ikke kun er elegant og komplementerer dit valgte tema, men som også nemt kan modstå et helt liv i hverdagsbrug, herunder at det tåler ovn og opvaskemaskine.

3. VÆLG DE RIGTIGE GLAS

Hvis du serverer vin eller champagne, er det vigtigt at sikre dig, at du har de rigtige glas til lejligheden. Dette sikrer ikke kun, at bordet er flot æstetisk, men det forbedrer også den overordnede spiseoplevelse for dig og din gæster

4. BRUG BELYSNING TIL AT SKABE HYGGE

Brug belysning som et centralt element i din bordindretning. Lad det ikke kun tjene som en del af bordopdækningen, men brug små trådløse lamper eller stearinlys til at skabe en varm og hyggelig atmosfære, der forbedrer den samlede oplevelse.

 

Om Legio Nova serien

Legio Nova er en nyfortolkning af det minimalistiske stel Legio, der var et af de bedst sælgende hvide stel op gennem 00’erne. Med Legio Nova tilføjes der riller til det minimalistiske design. Det føjer en ny både visuel og sensuel dimension til det kendte Legio-design, hvis former går igen i Legio Nova, ligesom kanderne har hentet inspiration fra nogle af Ole Palsbys oprindelige design.

Skal bordet dækkes, skal der naturligvis indgå noget porcelæn, der afspejler din stil og den stemning, du gerne vil skabe med din borddækning. Det minimalistiske design og de rene linjer gør det nemt at bruge stellet til stort set alle de former for bordopdækning, du kan komme op med. Legio Nova passer lige så godt ind i en romantisk som en rustik bordopdækning.

Legio Nova tåler maskinopvask, frys, ovn og mikroovn. Det er med andre ord et stel, der uden problemer kan indgå i alle de sammenhænge, som en moderne familie anvender porcelæn i.

Se også