Mundblæste glas til enhver smag

Glassene mundblæses, og alt er håndlavet. Og selv om hvert enkelt glas er unikt, er de alle perfekt udformet.

Elegant og unikt design

Vores udvalg af ikoniske rødvinsglas med skrå kant pryder enhver borddækning. Alle glas er mundblæste for at kunne opnå det tynde og elegante design. Den slanke stilk er trukket ud af samme stykke glas som bægeret, hvilket giver en unik mulighed for at lave en tynd og høj stilk, der løfter glasset op og lader dig beskue rødvinens farve når den slynges rundt i glasset.

Vores forskellige rødvinsglas komplimenterer de forskellige drue- og vinsorter, for at give optimal udnyttelse af boquet og terroir.

 

Formet til den enkelte vin

De mange forskellige druer, der findes i dag, kan spores tilbage til nogle få europæiske sorter. Vin fremstillet på disse druer kan opdeles i to primære smagskategorier. Bægeret på Eva Solo vinglassene er i samarbejde med et særligt udvalgt team af sommelierer designet til at matche disse kategorier. Resultatet er en serie af glas, der passer perfekt til den enkelte druesort, uanset om vinen skal køres rundt i glasset, og om der skal skænkes meget eller lidt vin op.

Både vinen og den person, der drikker vinen, vil nyde godt af disse glas.

 

Fra mund til glas

Hvert eneste Eva Solo vinglas gennemgår en tidskrævende og omhyggelig designproces i 16 trin. Glassene mundblæses, og alt er håndlavet – både foden, stilken og bægeret. Og selv om hvert enkelt glas er unikt, er de alle perfekt udformet uden kanter mellem stilk og bæger og i et eksklusivt design.

Så hæv glasset, og nyd hver eneste tår.

Mundblæste glas fra Eva Solo

Mundblæsning er en meget tidskrævende formningsmetode og anvendes især til finere vinservicer, kunstglas og krystal, idet mundblæsning giver glasset en flot finish. På trods af den skrå kant er glassenes drikkekant tyndt og elegant, så man kan drikke fra alle sider.

Mundblæste rødvinsglas

Vores forskellige rødvinsglas komplimenterer de forskellige drue- og vinsorter, for at give optimal udnyttelse af boquet og terroir.

Mundblæste hvidvinsglas

Fordelen ved de mundblæste vinglas er, at der ikke er kanter i overgangen mellem stilk og bowle, hvilket giver glasset et smukt og eksklusivt udseende.

Mundblæste champagneglas

Champagneglassene forstærker udseendet og effekten bobler, aroma og smag på enhver mousserende vin, fra Champagne og Cava til Cremant.

Seneste blog posts