Se flere billeder

Martini glas - 18 cl

-
Tynd, elegant drikkekant
-
Form, så man kan drikke fra alle sider
249,95 kr. InStock
  • Fragt fra 29,-
  • Gratis fragt ved køb for 499,-

Rengøring Tåler maskinopvask
Tåler maskinopvask Ja
Materiale Mundblæst Glas
Kapacitet (liter) 0,18
Højde (cm) 21
Bredde (cm) 12
Dybde (cm) 12
Diameter (cm) 12
Vægt (kg) 0,22
Designer 3Part A/S
Brand Eva Solo
Varenummer 821303
EAN 5706631038201

Ved alle forsendelsestyper modtager du track-and-trace info på mail eller SMS.

GLS pakkeshop: 29 DKK | GRATIS ved køb for 499 DKK
Leveringstid: 1-3 hverdage.

Privatadresse: 29 DKK | GRATIS ved køb for 799 DKK
Leveringstid: 1-3 hverdage.

Arbejdsplads / erhvervsadresse: 29 DKK | GRATIS ved køb for 499 DKK
Leveringstid: 1-3 hverdage.

Levering med fragtmand: 29 DKK | GRATIS ved køb for 499 DKK
På relevante produkter samt i checkout kan du se om et produkt bliver sendt med fragtmand.
Du bliver kontaktet af vores kundeservice for nærmere aftale om hvilken dag levering passer dig.

Beskrivelse

Vores flotte martiniglas er perfekte til en afkølet martini. Med den tynde stilk kommer du ikke til at varme drinken op, og med den flotte bowle kan du tydeligt se ikke bare den klare martini, men også dens garnering af citron, oliven eller perleløg.

Når du skal nyde en martini ved fyraften efter en lang dag på arbejde eller vil servere den for dine gæster efter en veloverstået middag, bør du altid servere den i et martiniglas. Kun på den måde kan drinken virkelig komme til sin fulde ret i forhold til smag og udseende.

Vores martiniglas er fremstillet i et tyndt og elegant design, der udstiller den smukke klare drink på den helt rette måde. Glasset giver rig mulighed for at nyde den flotte klare drink, der skal serveres kold, så den danner dugperler på glassets sider.

Du kan dog stadig sagtens se garneringen i drinken, lige meget om du er til oliven, citronskræl eller perleløg.

Drik fra alle sider med et asymmetrisk martiniglas

Vores martiniglas er designet med vores karakteristisk asymmetriske kant. De passer derfor til vores andre drinksglas. Vil dine gæster have forskellige drinks efter middagen, kommer det stadig til at se meget elegant ud, når du sætter cognacglas, whiskyglas og martiniglas i samme design på bordet.

Alle vores glas er fremstillet i mundblæst glas. Det giver dem en meget høj kvalitet og charme. Med den lange tynde stilk undgår du at skulle tage på selve glasset. Du kommer altså ikke til at varme drinken op; den bliver ved med at være kølig og forfriskende.

Vores martiniglas kan indeholde 0,18 liter, hvilket er en rigtig god cocktailstørrelse – og du kan jo altid tage en til, hvis den smagte af mere.

James Bond’s yndlingsdrink skal nydes på den rigtige måde

Er du James Bond-fan, har du sikkert hørt de udødelige ord: ”Shaken, not stirred” et utal af gange. Faktisk gør det drinken svagere, at du ryster den, fordi isen så hurtigere opløser sig i den. Måske skyldes det, at Hr. Bond altid har travlt, at han ikke har tid til at vente på en omrørt martini.

Vores martiniglas er den perfekte gave til den store Bond-fan, der gerne vil nyde sin drink præcis som Agent 007. Der er ingen, der kender agentens foretrukne forhold mellem gin og vermouth; det er da også noget, som der ikke er faste regler for. Vil du lave en knastør martini, skal du komme mere gin i, end hvis du gerne vil have en mere normal en af slagsen. Der er heller ingen faste regler for, hvilken garnering der skal i drinken. Nogle foretrækker citronskræl, andre oliven og andre igen perleløg.

Bestil dit Eva Solo Martiniglas i dag, og få det leveret i løbet af bare en til to dage.

#EVASOLO COMMUNITY

@evasolo_official | #evasolo | #evatrio | #evasolofurniture

Relateret indhold