Se flere billeder

Cognac - 21 cl

-
Matcher alle Eva Solo vinglas
-
Tåler ikke maskinopvask
249,95 kr. InStock
  • Fragt fra 29,-
  • Gratis fragt ved køb for 499,-

Rengøring Tåler maskinopvask, det anbefales at vaske glassene på glasprogram ved 55 grader celcius.
Tåler maskinopvask Ja
Materiale Mundblæst Glas
Kapacitet (liter) 0,21
Højde (cm) 15
Bredde (cm) 10
Dybde (cm) 10
Diameter (cm) 10
Vægt (kg) 0,11
Designer 3Part A/S
Brand Eva Solo
Varenummer 541014
EAN 5706631068871

Ved alle forsendelsestyper modtager du track-and-trace info på mail eller SMS.

GLS pakkeshop: 29 DKK | GRATIS ved køb for 499 DKK
Leveringstid: 1-3 hverdage.

Privatadresse: 29 DKK | GRATIS ved køb for 799 DKK
Leveringstid: 1-3 hverdage.

Arbejdsplads / erhvervsadresse: 29 DKK | GRATIS ved køb for 499 DKK
Leveringstid: 1-3 hverdage.

Levering med fragtmand: 29 DKK | GRATIS ved køb for 499 DKK
På relevante produkter samt i checkout kan du se om et produkt bliver sendt med fragtmand.
Du bliver kontaktet af vores kundeservice for nærmere aftale om hvilken dag levering passer dig.

Beskrivelse

Den flotte gyldne cognac bliver elegant præsenteret i vores cognacglas, der passer perfekt i hånden. Du kan derfor sidde og opvarme drikken, inden du tager en tår af den asymmetriske kant. Den store runde bowle i vores glas er med til at gøre, at smag og duft samler sig og giver en enestående smagsoplevelse. Bestil dine cognacglas allerede i dag, og nyd den lækre drink i flotte glas i løbet af få dage!

Cognac er en spiritus, der er ved at få en renæssance. Glassene er derfor perfekte som en gave til en ven eller et familiemedlem, der nyder denne skønne drik. Det kan også være, at du selv vil i gang med at nyde de gyldne dråber af et glas, der er formet til lige præcis det.

Vores glas er særligt designet til at give dig en god smagsoplevelse, når du drikker cognac. Smag og duft samler sig i den store bowle, efter drikken er blevet hældt op. Det giver en meget intens smagsoplevelse. Glassets form ligger perfekt i hånden, så du kan sidde og varme cognaccen op med håndfladen.

Elegante cognacglas matcher andre drikkeglas

De elegante cognacglas er fremstillet i mundblæst glas. Det giver hvert glas en særlig karakteristika og charme at være blevet produceret på den måde. Den asymmetriske kant passer til vores andre drinksglas som vinglas og ølglas.

Glassene behøver faktisk ikke kun at blive brugt til cognac. Du kan for eksempel også bruge dem som dessertglas. Vores cognacglas vil være meget fine at servere en chokolademousse eller panna cotta i. Dine glas får dermed flere funktioner – dog ikke på en gang.

Du kan ikke sætte glassene i opvaskemaskinen, men skal i stedet vaske dem i hånden. Passer du derudover godt på dem, kan du have glæde af dem i mange år fremover.

Cognac kalder på helt særlige glas

Det er kun meget få franske druer forundt at blive til den flotte, gyldne drik, som vi kender som cognac. Spiritussen må nemlig kun laves på druerne fra et 90.000 hektar stort område ved byen Cognac i Frankrig. Kommer druerne andre steder fra, hedder det en brandy og ikke en cognac.

Selvom brandy ikke er helt så fint som cognac, kan du stadig nyde det i vores flotte cognacglas. Deres form vil også få de bedste smagsnuancer frem i brandyen.

Cognac modner ikke, når den er blevet hældt på flaske. Det er derfor den tid, den har ligget på fad, der er vigtig for smagen. Der findes tre officielle kategorier for, hvor længe en cognac har ligget på fad. V.S. er mere end 3 år, V.S.O.P. er mere end 4,5 år, og X.O. er mere end 10 år. Der er dog en række uofficielle aldersbetegnelser. Du skal derfor ikke blive overrasket, hvis det udelukkende er dem, der står på flasken.

#EVASOLO COMMUNITY

@evasolo_official | #evasolo | #evatrio | #evasolofurniture

Relateret indhold