See more images

-299,00 kr

Champagne vinglass - 20 cl - 2 stk.

Custom_USP1
Tynn og elegant drikkekant
Custom_USP2
Utformet slik at man kan drikke fra alle sider
798,00 kr 499,00 kr InStock
  • Gratis frakt fra 599 kr.
  • Leveringstid: 2-6 virkedager (gjelder ikke produkter sendt med transportør)

Tåler oppvaskmaskin Ja
Materiale Munnblåst Glass
Kapasitet (liter) 0,2
Høyde (cm) 24
Bredde (cm) 7
Dybde (cm) 7
Diameter (cm) 7
Vekt (kg) 0,11
Designer 3Part A/S
Brand Eva Solo
Artikkelnummer 541104
EAN 5706631046855

Nærmeste postkontor eller post i butikk
75 NOK | GRATIS ved kjøp for 599 NOK

Du vil motta fraktinformasjon via e-post eller tekstmelding når bestillingen sendes fra vårt lager.

LEVERINGSTID: 2-6 virkedager

 

Levering med transportør

Du vil bli kontaktet av kundeservice angående levering.

LEVERINGSTID: 1-4 uker

Description

Disse to munnblåste champagneglassene kjennetegnes av den unike, skrå kanten på glasset, som presenterer champagne og annen musserende vin på den aller beste måten. Samtidig er glasset designet slik at du kan drikke av det fra alle sider. Drikkekanten er tynn og elegant, og stetten og selve glasset er trukket i ett stykke uten noen svake punkter. Perfekt til velkomstdrikk eller feiring av alle de spesielle anledningene der champagne hører hjemme.
Det høye, slanke flutechampagneglasset er i dag den mest populære måten å servere champagne og andre musserende viner på. Det høye, slanke glasset gir godt innsyn til de musserende boblene i vinen. Denne flotte visuelle effekten gjør den musserende vinen ekstra innbydende.

Et glass skapt for champagne

Høyden på glasset er samtidig med å bevare den musserende effekten lengst mulig, akkurat som den lille åpningsdiameteren øverst i glasset bidrar til å holde på boblene. Dermed kan den musserende effekten i vinen nytes lengre både visuelt og smaksmessig.
Samtidig sørger den lange stetten for at du kan holde i champagneglasset uten at fingrene varmer opp innholdet. Dermed er du sikret den riktige, kjølige temperaturen som passer perfekt til musserende vin – også selv om du går rundt med glasset i hånden for å hilse på alle gjestene.

Kan du drikke noe annet enn champagne av et champagneglass?

Du trenger ikke nødvendigvis kjøpe champagne til dine nye, flotte champagneglass. Alle typer musserende vin kan nytes i de flotte, munnblåste glassene.

Champagne kommer fra Champagne

Faktisk så er den eneste forskjellen på champagne og andre musserende viner at champagne kommer fra vindistriktet som heter Champagne. De er de eneste som har lov til å kalle sin musserende vin for champagne. Distriktet ligger i nærheten av byen Reims, omtrent 150 km øst for den franske hovedstaden Paris. Det var her de oppfant den klassiske metoden å produsere champagne på. Boblene i den musserende vinen skapes ved at den ettergjærer i flasken.

Cremant, Cava og de andre musserende vinene

Musserende viner fra alle andre steder kan ikke kalles for champagne. Men siden de er utrolig populære, kan du få dem under mange forskjellige navn, alt etter hvor i verden de kommer fra. For eksempel så kalles andre franske musserende viner for Cremant. De er produsert utenfor Champagne-distriktet enten etter den klassiske metoden, eller med en av to andre metoder som også brukes i champagneproduksjon. Spanske musserende viner kalles for Cava. De er direkte inspirert av en spansk vinhandlers reiser til nettopp Champagne, og produseres i stor skala i stort sett alle vindistrikter i Spania. Italienerne er også glad i musserende vin, og har flere navn på dem. Mest kjent her hjemme er nok Asti Spurmante. Men også Prosecco og Franciacorta er italienske navn for den nydelige musserende vinen.

Velg riktig tørrhetsgrad til din smak

De forskjellige musserende vinene produseres i ulike tørrhetsgrader, og den blir bestemt av mengden restsukker i vinen. De tørre vinene er de med minst sukker. Skalaen går fra det ekstremt tørre, kalt brut natural, over til det halvsøte (demi sec) og til det svært søte (doux). De mest populære musserende vinene her hjemme er brut og demi sec, og de passer perfekt til å bli servert i disse champagneglassene.

Relatert innhold

#EVASOLO COMMUNITY

@evasolo_official | #evasolo | #evatrio | #evasolofurniture